Een goed bewaard geheim (Not Quite, #1) Catherine Bybee

ISBN:

Published:

Paperback

240 pages


Description

Een goed bewaard geheim (Not Quite, #1)  by  Catherine Bybee

Een goed bewaard geheim (Not Quite, #1) by Catherine Bybee
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 240 pages | ISBN: | 5.29 Mb

Serveerster Jessie Mann is praktisch. Als ze al tijd zou hebben om te daten wat ze niet heeft zou ze allereerst haar zoontje een beter leven willen geven dan ze zelf ooit had, en alleen een man uitkiezen met veel geld en weinig problemen. Dus alsMoreServeerster Jessie Mann is praktisch.

Als ze al tijd zou hebben om te daten wat ze niet heeft zou ze allereerst haar zoontje een beter leven willen geven dan ze zelf ooit had, en alleen een man uitkiezen met veel geld en weinig problemen. Dus als Jack Morrison een oh zo sexy maar berooide klant met haar flirt, ketst ze dat af. Ze gelooft niet dat een dromer zoals Jack haar de financiële stabiliteit kan bieden die ze zoekt.

Maar met Kerstmis in aantocht, die Jessie niet voor de zoveelste keer alleen door wil brengen, wordt de charmante Jack steeds moeilijker te weerstaan.Als enige erfgenaam van een luxe hotelketen is Jack het gewend dat mensen zijn hielen likken. Maar hij wil juist iemand ontmoeten die voor hem valt, en niet voor zijn rijkdom. Hij heeft zijn zinnen gezet op Jessie, ook al lijkt haar versteende hart roet in het eten te gooien Om zeker van zijn zaak te zijn, doet Jack zich voor als een gewone jongen zonder geld, en biedt hij Jessie zelfs aan om te helpen zoeken naar de rijke echtgenoot die ze nodig heeft.

Maar dit gewaagde bedrog zou hem weleens zijn droom kunnen kostenEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Een goed bewaard geheim (Not Quite, #1)":


hallsciences.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us